Veelgestelde vragen

Verkoopt plantenkwekerij GITZELS BV ook planten aan particulieren, zoals diverse groente plantjes voor volkstuinen?
Plantenkwekerij Gitzels BV verkoopt zelf niet aan particulieren. Aangezien tuincentra tegenwoordig een breed assortiment aan planten en groentezaden hebben, adviseren wij u een tuincentrum bij u in de buurt te bezoeken. Klik hier voor de startpagina tuinen. 

Kan plantenkwekerij GITZELS BV ook planten leveren buiten Noord-Holland?
Jazeker, ook in West-Brabant, Friesland en de IJsselmeerpolders beleveren wij tot volle tevredenheid diverse vollegrondsgroentetelers. Levering in andere regio's dan genoemde zijn te allen tijde bespreekbaar.

Kan plantenkwekerij GITZELS BV ook diensten voor derden verlenen die niet op de site staan?
Jazeker, creatief en innovatief zoeken naar win-win-situaties is de grote uitdaging voor onze afdeling Breeding-Services.

Heeft plantenkwekerij GITZELS BV nog ruimte voor nieuwe klanten?
Onze opkweekruimte is groot, maar zeker niet oneindig. Regelmatig bouwen we ruimte bij om aan de vraag te voldoen. Tijdig contact opnemen over uw opkweekvragen is hierbij het beste advies.

Heeft plantenkwekerij GITZELS BV plaats voor stagiaires?
Als Erkend Opleidingsbedrijf (Aequor) geven wij stagieres graag de mogelijkheid bij ons een periode mee te werken. In het verleden hebben ook HBO-Studenten bij ons een stageopdracht vervuld.

Heeft plantenkwekerij GITZELS BV op dit moment een vacature?
Elders op deze site kunt u kijken of er momenteel vacatures binnen onze onderneming zijn.

Wie zijn er bij plantenkwekerij GITZELS BV contactpersoon voor haar klanten? Bij plantenkwekerij GITZELS BV zijn David Baas en Pe Kors degenen die de vertegenwoordiging en relatiebeheer voor hun rekening nemen voor wat betreft de koolplantenopkweek. William Gitzels staat u graag te woord voor Breeding Services zaken. Verder staat het bedrijf bekend om zijn "korte lijnen" en betrokkenheid van directie en medewerkers.

Welke koolgewassen kan plantenkwekerij GITZELS BV voor mij opkweken?
Plantenkwekerij GITZELS BV kweekt diverse rassen bloemkool, broccoli, spitskool, sluitkool, boerenkool, savooie kool, romanesco, groene bloemkool en winterbloemkool op. Andere koolgewassen zijn overigens gewoon bespreekbaar.

Wat doet plantenkwekerij GITZELS BV naast het opkweken van koolplanten?
Naast het opkweken van koolplanten hebben we een aparte Breeding Services afdeling die diverse diensten verleend voor zaadbedrijven.

Kan plantenkwekerij GITZELS BV biologische opkweek van koolplanten verzorgen?
Tot op heden hebben wij nog geen aparte afdeling om de opkweek van biologische opgekweekte planten te verzorgen.

Maakt plantenkwekerij GITZELS BV ook warme groenteplanten als tomaat, komkommer en/of paprika?
Wij zijn gespecialiseerd in de opkweek van vollegronds groenten en tot op heden hebben wij nog geen aparte afdeling om de opkweek van warme groenteplanten te verzorgen.

Waar kan ik terecht met verdere vragen?
Mocht u nog verdere vragen hebben en/of prijs stellen op vrijblijvende informatie dan kan u altijd contact opnemen met ons bedrijf. 


Wenst u meer informatie?

Contact